Äntligen hemma

Kommentera
Det blev en hel dag i Gävle för oss. Åkte från leklandet vid kl 16:30 ca, då drog vi kosan till lager 157 å shoppa lite kläder sedan blev de till hööks, köpte ny grimma till bägge hästarna, nya benskydd bak till Oliver och 3 st stora hö påsar. (lägger in bild på de) . Efter hööks blev de lite mat på Ikea,, kyckling strips och bea, mums!
Gick ner på Ikea å köpte en rullgardin till Devins rum sedan drog vi vidare till jula där Mattias hitta lite allt möjligt. Efter ca 8 Tim i Gävle så åkte vi äntligen hemåt.
 
Det blev skynda sig ut i stallet så fort jag hade bytt om till stall kläder å mocka å fixa hö åt vatten, Rimanda hade väldigt bråttom in så hon sprang hela vägen 😊 tanken var ju att ta en promenad med hästarna när vi kom hem men eftersom de blev senare än vad jag hade tänkt så hans de inte med. Tar en ridtur med oliver efter jobbet istället i morgon å Rimanda tänkte jag köra då om inte hon får stora styltor men de visar sig i morgon de, snöar ju tyvärr för fullt igen 😔 E så less all snö så ni anar inte, vill ha vår nu!!! !!
 
 
 
 
/Anna