Snart så

Kommentera
Känns så skönt att de äntligen börjar bli ljusare, att man snart kan rida hela ridturen utan pannlampa. Idag han jag rida halva sträckan innan de börja skymma, sååå skönt. Träna inte nå speciellt med Oliver idag, joggade mest å körde lite skänkelvikning på vägen hem å de gjorde han klockrent 😍 Han va lite små fessig idag, hoppa till för sin egen skugga emellanåt bland annat, haha go plutten men förutom fessigheterna så kändes han väldigt mjuk å fin lite pigg men helt ok. 
I morgon blir de tyvärr en vilodag, kommer jobba sent i morgon så de kommer bara bli att fixa stall sysslor å ta in å borsta av dom innan de e dags för en dusch å gå å sova så man orkar med en till arbetsdag. 
 
På onsdag visar SMHI finväder så jag hoppas de så man kan ta sig en tur då. Va så skönt idag när man kunde rida i fleecejacka å inte behövde bylta på sig hur mycket som helst 😊 Rimanda kommer nog fortsätta få ha vintervila ett tag till om de ska bli töväder nu, hon halka mycket stackarn idag när jag tog in dom. Tar en dag i taget så får man se hur de blir med hennes träning. 
 
Nu blir de gå å sova, e så sjukt trött 😴 
 
 
/Anna